Destek Olmak İçin

Destek Olmak İçin
Haytapshop tan Alışveriş Yapın

29 Aralık 2011 Perşembe

Behlül Beyin Kıl Tüy Dertleri

Benim oğlanın malum tüyler upuzun ve maalesef çok döküyor.Ne yapsam ne etsem engel olamadım.Gerçi şimdi internette sarımsak hapı gördüm kediler için ama bilemiyorum faydası olur mu yoksa para tuzağımıdır? İçinizde kullanan varsa fikrini söylesin lütfen.Veterinerimin önerisi ile yıkamada kullanılan masaj eldiveninden aldım.Plastik pütürlü kısımları islatıp her sabah tarıyorum.Beyfendi pek memnun bu eldivenden.Ve çıkan kılımız tüyümüz de ortada yani:))İnternette ciddi fiyatlı olanları var ama bana göre gereksiz o kadar para vermek,ben veterinerimden 3,5 TL ye aldım.Hergün düzenli kullanırsam büyük ölçüde sağa sola dökülmeyi azaltırım diye düşünüyorum, bakalım artık.Behlül Bey tarandıktan sonra da tahtına yerleşiyor,ohh değmeyin keyfimize:))



2 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Sarımsak hapını bilmiyorum. Pek de aklıma yatmadı. Kediciklerin doğasına uygun değil ki soğan, sarımsak gibi şeyler. Ama bu eldiven şeklindeki tarayıcı hoşuma gitti. Ben de alayım.

Ayrıca yeni yılınızı da kutluyor, nice mutlu yıllar diliyorum.

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Ben her sabah küvette tarıyorum kızları. Yazın bahçede daha rahat tarama işi ama kışın maalesef küvetle idare ediyorlar . Yalnız tekir kendini pek taratmaz ,zaten onun da tüyü Ankara'ya göre daha az dökülüyor. Sarımsak hapını bir arkadaşım kullanıyor memnun ancak benim kızlar yabancı şey yemezler :(