Destek Olmak İçin

Destek Olmak İçin
Haytapshop tan Alışveriş Yapın

29 Aralık 2011 Perşembe

Heyyoooo En Güzel Hediye Benim Hediyemmmmm:))

Sevgili Tuba nın düzenlemiş olduğu yılbaşı çekilişine son anda kadroyu tamamlamak için katılmıştım.Ve bana çekilişte sevgili http://mirayshandmades.blogspot.com/ bloğunun sahibesi Miray çıktı.Büyük bir tesadüf eseri yolumuz aynı ilçede çakıştı.Ve bizde hediyeleşme sürecimizi yüz yüze gerçekleştirmeye karar verdik.Telefonda konuştuğumuzda aldığım pozitif enerji yüzyüze gelince hiçde haksız olmadığımı ortaya çıkardı.Miray çıtı pıtı,son derece güzel,gencecik,pırıl pırıl ve mütevazi bir arkadaşım.Kendisi ile hem kahvelerimizi yudumladık hemde hediyelerimizi alıp verdik.Aldığım hediye hayatım boyunca aldığım en zevkli hediyelerden biri.Şu anda oda kapıma hemen astım ama annemden korumak için ciddi savaşlar veriyorum::):)Gördüğünüz her detay Miray ın el emeğidir.Kaftan obje hazır değil,bizzat testere ile kesilerek ve boyanarak hazırlanıyor.Bana göre emeğine değer biçilemez.Tek kelime ile muhteşem.Bu ürüne ilk ben sahip oldum ama hem bu ürüne hemde diğer ahşap çalışmalarına bakmak ve sipariş vermek isterseniz kendisi ile BURDANNNN iletişime geçebilirsiniz.

Miray cım seni tanıdığım için çok mutluyum,bu buluşma güzel bir arkadaşlığın da başlangıcı olur umarım.Ayrıca bu tanışmaya vesile olan Tuba ya teşekkür ederim:)))

                                Bu parlak güzel paket bana gelen hediyem:))

 
                                Mor paket benim Miray a hediyem,yani hediye kardeşliği pozu:)
                             
                                Sevgili Miray ı tanıyalım:) Beraber çektirdiğimiz resimleri de kendisi ekleyecek
                               
                                VEEEE işte muhteşem el emeği ve bana göre tam bir sanat eseri olan hediyem.Canım benim tekrar ellerine ve yüreğine sağlık...

5 yorum:

Meral Sanatevi dedi ki...

Hediyenizi güle güle kullanın ben Miraya kuğu adını taktım çoook şekerdir yaptığınıda çok beğendim...

Boncukçu dedi ki...

Harika bir hediye, iyi günlerde kullan

MİRAY TAŞKIRAN dedi ki...

Gül Hanımcım çok güzel,mutlu ve sağlıklı günlerinize şahit olsun..;)Beğenmenize,hatta aşık olmanıza çok çok çok mutlu oldum..
Hoş sözlerinize de ayrı ayrı teşekkür ederim.Sizin hediye paketiniz de muhteşemdi,içinden çıkanlarda ;)
Ben de sizinkine bayıldım..Sizinle muhabbet etmekte ayı bir keyifti..Kısıtlı zamanımda çok memnun oldum tanıştığıma..SEVGİLER!

MİRAY TAŞKIRAN dedi ki...

Meral ablacım çok teşekkür ederim beni utandırıyorsunuz..Bu güzel düşünceleriniz sizin güzelliğinizden..SEVGİLER!

hobivakti dedi ki...

Miray'ın yaptığı kaftan çok güzel gerçekten, ayrıca onun bloğunda sizin hediyelerinizide gördüm, hepside birbirinden güzel, kolyeye bayıldım. :)

Elinize, emeğinize sağlık.

Allah muhabbetinizi artırsın. :)